Dames Nieuw Stabroek onterecht verliezen met het kleinste verschil op SEJA

Zondag ll.  moesten onze dames zich naar Merksem verplaatsen. Zij moesten in gure omstandigheden (koude, regen en wind) Seja partij geven op een praktisch onbespeelbaar veld.
Het grootste gedeelte van de eerste helft speelde zich op het middenveld af met de gevaarlijkste kansen voor Seja. Het nummer 7 van de Merksemse ploeg was zeer gevaarlijk voor onze verdediging. In de 20e minuut ging een schot van haar op de deklat. Vijf minuten voor rust kon Seja scoren. Op dat moment een verdiende voorsprong. Dit was tevens de ruststand.
In de tweede helft nam SKNS het heft in handen met kansen voor Sarah, Tine en Sophie. Sarah die ongrijpbaar was voor de verdediging van Seja, werd regelmatig foutief gestuit. Spijtig genoeg was de scheids te braaf en liet hij zijn kaarten in zijn binnenzak (of had hij ze vergeten??). Het nummer 13 van Seja had minstens vier gele kaarten verdiend.  Onze druk verhoogde met de minuut en doordat Seja niet meer over het middenveld kwam, wisselde Sofie met Karen van plaats en ging zij mee aanvallen. Spijtig genoeg was de Merksemse verdediging stevig en kwamen er weinig schoten op doel. Bij een hoekschop werd ons een strafschop ontnomen voor een hands. De match eindigde op 1-0, op basis van de tweede helft een onverdiende overwinning van Seja.
Volgende afspraak voor onze supporters is op zaterdag 5 februari. Dan moeten we thuis tegen de leider (Berkenrode) spelen.
Guy
PS: onze meisjes zijn goed op weg om een mooi resultaat te verwezenlijken in de D-reeks. Zij hebben opnieuw gewonnen en staan tweede op 1 punt van de leider Wavria. Nummer 3, 4 en 5 hebben puntenverlies geleden waardoor de voorsprong van de eerste twee ploegen groter wordt.