Leugenbergs voetbal

Uitslagen van zaterdag 22 januari. ‘t Uveltje – Parkboys: 2-2. Beide ploegen hielden de stand in evenwicht en dat was maar juist ook.
De Kauwe – O.L.Withoef: 5-3. Zenuwslopende wedstrijd. Withoef liep uit naar 0-2 en dacht de punten al binnen. Dit was echter zonder de aanvalskracht van de Kauwkes gerekend. Die gaven niet af en kwamen zelfs 3-2 voor.
Een echte strafschop bracht Withoef weer op 3-3 met nog 10 min. te spelen. In die tijd speelden de Kauwen alsof de match pas begon. Maakten nog twee doelpunten en stuurden de Withoevers zonder punten naar huis.
Uitslagen van zondag 23 janauri: Vet. Leugenberg – N. Boechout: 4-0. Leugenberg begon ongerust aan de match. Enkele vaste waarden ontbraken, werk en gekwetst. Een enige gelegenheid aan de eeuwige bankzitters om hun waarde te tonen. Het werd dus 4-0 en door het feit dat leider Belgica 1-1 gelijk speelde komen de Leugenbergers mee aan de leiding en hebben zelfs een match méér gewonnen. Volgende zondag Belgica-Leugenberg, de match van de waarheid. Aftrap: 10 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *