‘Royal’ Hoevenen Korfbal Club viert 50-jarig bestaan

HOEVENEN – Op vrijdag 31 mei vierde Hoevenen Korfbal Club haar 50ste verjaardag in De Oude Brouwerij. De jonge en oudere leden vierden samen het prachtige jubileum in gepaste gouden outfits. Voorzitter Nick Van Noten had nog een mooi cadeau. De club heet vanaf heden ‘Royal’ Hoevenen Korfbal Club en daar horen ook nieuwe tenues bij.

De Oude Brouwerij stond helemaal vol voor het feest van de korfbalclub in Hoevenen. Na 50 jaar zit er nog steeds veel leven in de vereniging. “Het is geweldig om hier vandaag samen te zijn”, zei voorzitter Nick Van Noten. “Wat destijds begon met een droom om samen te korfballen is nu een bruisende club vol energie geworden.”

“Ik wil dan ook iedereen bedanken: van oprichters, trainers en coaches tot onze spelers, vrijwilligers en fantastische supporters. Jullie zijn de ruggengraat van de club.” Nick haalde ook nog wat herinneringen op. “Spannende wedstrijden, kampioenschappen, gezellige clubavonden en onvergetelijke momenten. Onze club is meer dan een plek om te korfballen. Het is een tweede thuis, waar vriendschappen ontstaan.”

Voorzitter Nick Van Noten

Royal Hoevenen Korfbal Club

Bij een 50ste verjaardag horen natuurlijk cadeaus. “Vanaf vandaag hebben we een nieuw logo, met een kroontje op. Hoevenen Korfbal Club wordt vanaf heden Royal Hoevenen Korfbal Club.” Die verrassing zorgde voor groot applaus in de feestzaal. “En daar hoort natuurlijk ook nieuwe wedstrijdkledij bij.” Waarop een van de spelers als model fungeerde met de nieuwe tenues van de club.

Het nieuwe tenue van Royal Hoevenen Korfbal Club

Het nieuwe logo

Leden Emiel Wouters en Ingrid Schepens zijn al tientallen jaren lid bij de club en namen ook even het woord. Ze hadden het onder meer over de oprichting en de 50-jarige geschiedenis van de club. Ontdek hun verhalen en herinneringen in ons magazine van volgende week, vrijdag 14 juni.

Oud-bestuurslid Emiel Wouters

Ingrid Schepens en haar man Lode waren er van het begin bij.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *