Proefproject eenrichtingsverkeer omgeving Kauwensteinlaan

Het gemeentebestuur wil de fietsers in wijk Hoevenen een betere verkeersveiligheid aanbieden op de weg en stelt een proefproject in met eenrichtingsverkeer van 7 november tot 30 april 2017.Het doel van het proefproject is de verkeersveiligheid verbeteren voor de zwakke weggebruikers.
Het gemeentebestuur wil dit grondige nagaan met een proefproject eenrichtingsverkeer in volgende straten in de wijk:
– Kauwensteinlaan, vanaf huisnummer 20 tot en met huisnummer 70, met als toegelaten rijrichting van Kauwensteinlaan naar Bunderdijklaan
– Kauwensteinlaan, tussen Akkerstraat en huisnummer 6, met als toegelaten rijrichting van Akkerstraat naar Kauwensteinlaan
– Bunderdijklaan, tussen Kauwensteinlaan en Akkerstraat, met als toegelaten rijrichting van Kauwensteinlaan naar Akkerstraat.
– Akkerstraat, vanaf huisnummer 81 tot en met huisnummer 37, met als toegelaten rijrichting van Bunderdijklaan naar Kauwensteinlaan.

De middengeleider in Kauwensteinlaan ter hoogte van huisnummer 39-41 wordt doorgetrokken tot aan de hoek van huisnummer 37 om de enkele richting visueel duidelijker te maken. Het parkeren dient te gebeuren in de rijrichting van het eenrichtingsverkeer, uitgezonderd waar dit verboden is.
Nadat er  voldoende ervaring en info  werd verzamel wordt een evaluatievergadering met de bewoners  gehouden in april/mei 2017.
Info en opmerkingen mag u overmaken aan: mobiliteitsambtenaar T 03 210 11 44 of mail naar mobiliteit@stabroek.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *