Pop-Up Camping traditionele slotstuk van zomervakantie

ZANDVLIET – Zomervakantie op ‘den dijk’, aan de Derdeweg in Zandvliet, met zicht op het kabbelende water en de verlichte haven! Kom op zaterdag 28 augustus kamperen met je gezin en vrienden. Kinderanimatie, film, muziek en actie zullen niet ontbreken. Ook wie niet kampeert is welkom.

Zaterdagmiddag, 28 augustus, start met kinderdisco. Dansen, zingen, .. De kinderen leven zich helemaal uit op hun favoriete hits. Verder is er animatie voor hen, met onder meer verschillende spelmaterialen, een circusworkshop, een minigolfparcous en lasershooting. Later op de avond worden 2 kinderfilms vertoond: de Disney-animatiefilm ‘Onward’ en de kortfilm ‘LEGO DC Comics Super Heroes’.

Volwassenen die graag dansen hoeven niet te wanhopen. Ook zij kunnen de benen losgooien en deelnemen aan een salsaworkshop. Daarnaast zorgen ‘De Koperdieven’ voor een muzikaal tussendoortje vol ambiance. ‘Veston’ brengt een gemoedelijke afsluiter.
Dit jaar is er geen barbecue, maar serveren enkele foodtrucks lekkere maaltijden. En een lokale vereniging zorgt voor de frisse drankjes.
Op zondagochtend kom je ontbijten en als je er zin in hebt, doe je mee aan een workshop ochtendaerobics. De ideale manier om fris en actief wakker te worden. Breng een matje mee.

De Kampeerweide gaat open om 14.30 uur. De kinderanimatie met kinderdisco start om 15 uur; de salsaworkshop begint om 16.30 uur. Daarna, rond 17.30 uur is het optreden van ‘De Koperdieven’ gepland. Om 19 uur en 21 uur zijn er de filmvoorstellingen. Nadien speelt Veston. Om 23.30 uur is het tijd om te gaan slapen!

De zondag start met ochtendaerobics om 9.30 uur. De kampeerweide wordt afgesloten om 11.30 uur.

Als kampeerder moet je vooraf je plekje reserveren. De ticketverkoop wordt afgesloten op donderdag 26 augustus om 18 uur. Info en tickets via www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/popupcamping

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *