Polderkampioenschap in Stabroek

STABROEK – Wielerclub Stabroek organiseert in samenwerking met het gemeentebestur en de Koninklijke Edegem Bicycle Club het Polderkampioenschap te Stabroek op 4 juni 2023.
Traditiegetrouw starten de residenten van de Vluchtheuvel voor hun ronde van 7 km. Aanvang: 14.30 uur.
Om 15.15 uur start de koers waar verschillende clubs uit de regio aan deelnemen. De renners leggen 9 rondes van 7 kilometer af. De koers vertrekt aan café De Klok, Dorpsstraat en volgt de route langs de Dorpsstraat, Abtdreef, Oud Broek, Danckerseweg en Hoogeind. Aankomst ter hoogte van cafe de Klok.
De opbrengst gaat naar goede doelen die door de ploegen gekozen worden.
Na de koers zijn er live optredens aan café De Klok.

Verkeersmaatregelen
Deze wielerwedstrijd vindt plaats op zondag 4 juni tussen +/- 12u00 en 19u00.
Hiervoor worden enkele tijdelijke verkeersmaatregelen uitgevaardigd:

Stilstaan- en parkeerverbod op 4 juni (oa. voor de lokale omleiding en het verkeersvrij maken van het parcours): Abtsdreef tussen Mispelaarlaar en Laageind aan beide zijden; Mispelaarlaan tussen Abtsdreef en Esdoornlaan, aan beide zijden; Esdoornlaan, aan beide zijden; Parklaan tussen Esdoornlaan en Meidoornlaan, behalve op de parkeerhaven; Dorpsstraat tussen Meidoornlaan en Abtsdreef, aan beide zijden; Dorpsstraat tussen Grote Molenweg en Kleine Molenweg, aan de zijde van de even huisnummers; Hoogeind tussen Grote Molenweg en Danckerseweg, langs de zijde van de even huisnummers; Danckerseweg: aan beide zijden.

Eenrichtingsverkeer voor gemotoriseerd verkeer op 4 juni tussen 12u00 en 19u00: Hoogeind (vanaf Danckerse Weg) en Dorpsstraat (tussen Grote Molenweg en Abtsdreef) met als toegelaten rijrichting van Hoogeind (Danckerse Weg) naar Abtsdreef/Laageind; Abtsdreef (tussen Dorpsstraat/Laageind en Mispelaarlaan) met als toegelaten rijrichting van Laageind/Dorpsstraat naar Oud Broek; Oud Broek, tussen Abtsdreef en Danckerse weg, met als toegelaten rijrichting van Oud Broek naar Hoogeind; Rijstraat, tussen Hoge Weg en Ettenhoven, met als toegelaten rijrichting van Ettenhoven naar Hoge Weg.

Omleiding voor doorgaand verkeer vanaf 12u00 tot vrijgave: Richting Kapellen komende van A12: Laageind via Abtsdreef, Mispelaarlaan, Esdoornlaan, Parklaan, Meidoornlaan, Kleine Molenweg, Ettenhoven richting Kapellen. Richting Kalmthout komende van A12: Laageind via Abtsdreef, Mispelaarlaan, Esdoornlaan, Parklaan, Meidoornlaan, Kleine Molenweg, ’s Hertogendijk, Waterstraat via N11 naar Kalmthout. Richting Stabroek komende van Putte: eenrichtingsverkeer vanaf het Hoogeind richting Laageind. Richting Stabroek komende van Hoevenen: eenrichtingsverkeer vanaf Dorpsstraat richting Laageind.

Minder hinder tips: Maak je verplaatsingen voor of na de richttijden van dit evenement, informeer je bezoekers of sportploegen over de verkeerssituatie in het centrum en zoek een geschikte plaats voor je auto als de verplaatsing moet gebeuren tijdens het evenement.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *