Overweg afgesloten: Klein Heiken onderbroken op 16 en 17 maart

KAPELLEN – Infrabel werkt aan het spoor ter hoogte van de overweg Klein Heiken. Daaromis het noodzakelijk dat de rijbaan volledig wordt afgesloten, ook voor fietsers en voetgangers, tijdens het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 maart.

De omleiding voor doorgaand verkeer verloopt via de Puihoek, Vloeiende en Antwerpsesteenweg. Alle woningen blijven bereikbaar, ofwel vanaf de Puihoek, ofwel vanaf de Antwerpsesteenweg. Concreet vernieuwt Infrabel de spoorstaven van de overweg.
De werken vinden overdag plaats, de spoorovergang is afgesloten vanaf zaterdag 16maart (6.00 uur)tot en met zondag 17 maart(22.00 uur). Door werfverkeer en het gebruik van machines en spoorkranen kunnen deze werken geluidshinder met zich meebrengen. Bewoners werden hiervan per brief op de hoogte gebracht. Door de werken is ook het treinverkeer onderbroken. Ook in een aantal andere weekends dit jaar zijn er onderbrekingen of hinder op de spoorlijn tussen Antwerpen en Essen. Meer daarover lees je https://www.kapellen.be/nieuws/detail/3775/werken-overweg-klein-heiken-en-spoorlijn-antwerpen-essen


Infrabel stelt alles in het werk om de hinder te beperken. Een aangepaste dienstregeling vind je via de app van de NMBS.

foto: gemeente Kapellen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *