Goochelaar Nicholas komt met voorstelling naar Kapellen

KAPELLEN – Goochelaar Nicholas staat op de feestdag 1 mei 2024 in zaal Lux met een namiddagvoorstelling van “Als niets zeker is… is alles mogelijk”, een herinterpretatie van zijn vorige show.

We kennen hem als één van Vlaanderens grootmeesters van de goochelwereld. Hij heeft drie seizoenen van zijn eigen tv-programma ‘Nicholas’ en presenteerde ‘De Uitverkorenen’. Nicholas was eerder te gast in de ‘Cooke & Verhulst show’ en verscheen in de finale van Belgium Got Talent als special guest. 

Het begon allemaal toen Nicholas 12 jaar was. Van kleins af aan was hij gefascineerd en gepassioneerd door street magic. Hij oefende dag en nacht om zijn goocheltechnieken te verbeteren en zijn eigen stijl te creëren. Met zijn verrassende trucs wou hij het stereotiep van de goochelaar met de hoge hoed doorbreken. Zo begonnen de goochelkaarten zich op te stapelen waardoor hij nu meer dan duizend pakjes kaarten bij hem thuis heeft liggen. 

Zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’ was een schot in de roos. De show liep twee seizoenen in de Vlaamse theaterzalen, was 75 keer zo goed als uitverkocht en hield halt in de grootste zalen van het land waaronder de Capitole, de Antwerpse Stadsschouwburg en het Kursaal in Oostende. Hij herhaalde hetzelfde succes met zijn tweede avondvullende programma “In alle eerlijkheid”. 

Momenteel toert hij succesvol door het land met een theatervoorstelling voor toeschouwers van 7 tot 77 jaar, “Als niets zeker is… is alles mogelijk’. In deze voorstelling zet Nicholas de volgende stap in een constant streven naar perfectie. Hij weet zelfs de meest kritische en meest alerte toeschouwers met verstomming te slaan. In de wereld van Nicholas is niets zeker… en alles mogelijk. In deze intieme theatersetting zit de toeschouwer sowieso dicht bij het podium maar er is ook een projectiescherm voorzien om de kleinste handelingen van de goochelaar nauwlettend in het oog te houden en zijn manoeuvres onder de loep te nemen!

De voorstelling ‘Als niets zeker is… is alles mogelijk’ vindt plaats in zaal Lux, Marktplein 1 te Kapellen op woensdag 1 mei. Aanvang 15 uur.

www.NICHOLASARNST.be 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *