Overleden Staf De Lie – Berendrecht/Mariaburg

Staf De Lie, echtgenoot van Monda Van den Bosch, overleed in UZA te Edegem op 13 november 2023. Hij werd geboren te Berendrecht op 27 september 1935. Staf was journalist, hoofdredacteur De Polder, oud-gemeente- & provincieraadslid Volksunie en lid van tal van verenigingen. Staf was de vake van Freddy en Annemieke , van Halewijn en van Vincent en Katrijn.

Er wordt afscheid van Staf genomen tijdens de uitvaartplechtigheid in Rouwcentrum Rustpunt, Hoge Weg 115 te Hoevenen  op woensdag 22 november 2023 om 11 uur. Samenkomst en mogelijkheid tot condoleren vanaf 10u30. Op een later moment zal zijn urne in familiale kring bijgezet worden bij zijn zoon Halewijn op de begraafplaats van Berendrecht.

Rouwadres: Familie Staf De Lie, p.a. Rouwcentrum Rustpunt Hoge Weg 115 te 2940 Hoevenen – Online condoleren: www.gertverhaert.be

U kan de uitvaart digitaal volgen via livestream: digitaalafscheid.be/staf-de-lie

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

5 reacties

 1. Mijn oprechte deelneming aan Monda en de kinderen
  Ik kende Staf al decennialang als een zeer aimabel en intelligent man.
  Heel zijn leven heeft hij gevochten voor het behoud van onze dorpen en hun eigenheid. Zelfs op hoge leeftijd zat hij nog vol vuur voor het voortbestaan van de opstalpolder, het laatste stukje dat ons nog rest, en dat men ook wilde afnemen. Daarin werden we bondgenoten. Regelmatig hebben wij tussen pot en pint urenlange fijne gesprekken gehad over de polder en de politiek. Ooit noemde hij mij een goede vriend, hetgeen ik altijd gewaardeerd heb. Ik keek dan ook uit naar “het boek” dat hij ging schrijven over het schimmige spel tussen polder en haven. Jammer genoeg zullen we het nooit kunnen lezen. De plotse dood van Halewijn had er waarschijnlijk te diep in gehakt.
  Ik ga hem missen, net zoals vele poldermensen hem zullen missen.
  Vaarwel Staf en bedankt wat je allemaal voor onze streek hebt gedaan.

 2. Onze oprechte deelneming bij het verlies van je man aan Monda en de kinderen.
  Vele jaren waren we altijd welkom bij jullie. Lang geleden tijden, maar waren mooie tijden.
  Groeten van Thérèse en Patrick De Backer

 3. Lieve Monda en familie,
  Bij dezen bieden wij jullie onze gevoelens van deelneming aan bij het overlijden van Staf. We wensen jullie veel sterkte toe.
  Hartelijke groeten,
  Jos en Marleen Lecocq-Palinckx
  De Nobele Donk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *