Opgelet! Politie flitst deze week in Hoogeind Stabroek

STABROEK – In de politiezone Noord – Kapellen en Stabroek – blijft verkeersveiligheid een prioriteit. Daarom blijft de politie wekelijks inzetten op het controleren van de snelheden. Het moto ‘De snelheidslimieten zijn veiligheidslimieten” staat hier absoluut hoog aangeschreven en is in de eerste plaats bedoeld om alle weggebruikers maximaal te beschermen in het verkeer.

Vorige week voerde politiezone Noord dus opnieuw flitscontroles uit. Er werden in totaal 3647 voertuigen gecontroleerd op twaalf verschillende standplaatsen.

3354 chauffeurs hielden zich aan de toegelaten snelheden en dat komt overeen met 92 procent. 293 bestuurders duwden te hard op het gaspedaal en reden dus te snel. Het gaat dan over 8 procent van de chauffeurs. Eentje  reed zelfs 114 km per uur, waar er slechts 70 km per uur mocht worden gereden.

Ook deze week staan de flitstoestellen opnieuw opgesteld. Waar en wanneer ze precies zullen werken deelt de politie natuurlijk niet mee. Om chauffeurs toch te motiveren om zich te houden aan de toegelaten snelheden, verklapt politiezone Noord telkens één locatie. Deze week wordt er geflitst in het Hoogeind in Stabroek.

foto: Politiezone Noord

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *