Oogstfeest Mikerf te Brasschaat

Oogstfeest Mikerf © Mikerf

BRASSCHAAT – Op het jaarlijks Oogstfeest Mikerf, dat plaatsvindt op zondag 25 september, wordt de oogst uit de moestuin en de boomgaard binnengehaald en verkocht. De geur van ambachtelijk gebakken brood zweeft rond de boerderij, je kan onze lekkere boerderijproducten ontdekken, er is live muziek en tal van leuke randactiviteiten te beleven voor het hele gezin.

Als bezoeker kan je die dag verse koemelkproducten aankopen die op de boerderij gemaakt worden zoals heerlijke platte kaas, rijstpap, yoghurt en ons paradepaardje, romig hoeve-ijs. Dat moet je echt eens geproefd hebben! Daarnaast kan je ons appelsap, zelfgemaakte confituur en gelei ontdekken en jezelf verwennen met (hout)ovenvers brood van onze ambachtelijke Mikerf bakkers.
Heb je handen te kort voor al dat lekkers dan staat onze bakfiets paraat voor al je boodschappen te vervoeren. Om er een echt boerderijfeest van te maken voorzien we live muziek. Jong & oud kunnen op het erf kennismaken met diverse ambachten, zoals glas in lood, macramé, … .
Kinderen kunnen hun hart ophalen bij mooie vertellingen en onze partners VELT, Ifang, Natuurpunt, Natuurgidsen en Sprookjespad staan jullie graag te woord om hun passie over de moestuin, bijen en natuur te delen.
Een bezoek aan onze boerderijfeesten is bovendien volledig gratis.
Zondag 25 september: van 14u tot 17u, Mikhof 25, 2930 Brasschaat – Gratis Toegang.

website: aralea.be/kinderboerderij-mikerf/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder