Dorpsdag te Stabroek

STABROEK – Op 25 september organiseert Stay Events weer de jaarlijkse Dorpsdag in Stabroek.
Deze Dorpsdag is ondertussen een vaste waarde geworden in ons dorp, een gezellige bijeenkomst tussen sport- en cultuurverenigingen, hulpdiensten, gemeentelijke diensten, scholen, alsook handelaars en mensen uit eigen dorp die alles tot één gezellige bedoeling maken.

De mensen van Stay Events, die ondertussen al vele jaren de markt laten groeien, zorgen ook deze editie weer voor een zeer gevarieerd aanbod aan amusement en een gezellige sfeer.

Algemeen aanbod in Dorpsstraat en Hoogeind
De plaatselijke middenstand en handelaars van binnen en buiten de gemeente bieden een zeer gevarieerd aanbod; diverse verenigingen met demonstraties, spectaculair turnen, info over hun werking; héél gevarieerde “hapjes en drankjes” bij verschillende verenigingen/handelaars; de sportraad zal via elke deelnemende sportvereniging een “sportproef” doen ter hoogte van het gemeentehuis; in het kader van “De dag van het kind” zorgt de jeugddienst voor kinderanimatie met een schminkstand, springkastelen voor klein en groot in de tuin van het gemeentehuis; hier en daar vind je deelnemers aan de tweedehandsmateriaal/rommelmarkt,
Animatie en optredens
Vanaf 10 u: start van de Dorpsdag onder begeleiding van “‘T Jazzke”; in de voormiddag zien we de drumband & majoretten “de Drumsticks” uit Ekeren enkele keren passeren op de Dorpsstraat. Tussen 13u en 17u: het mobiele duo “ Little Dixie “ brengt met een uitgebreid repertoire iedereen in feeststemming; vanaf 13 u : “Niveau Chapeau”, een instrumentaal trio (vader en 2 zonen). U vindt hen op de Dorpsstraat. Tussen 13u30 en 16u30: Straatanimatie van de bovenste plank. “ De Poetsdienst “ gaat gewapend met een klassieke overschort en een hoop poetsgerei de straat te lijf. Tussen 13u en 17u vindt u de barbier op de Dorpsstraat; bij diverse deelnemers zijn optredens of demonstraties gepland. In het Hoogeind kan u in de namiddag de koren Canteclaer aan het werk zien. Vanaf +/- 14u kan u ook bij de Mudcrushers genieten van een live optredens van “AMA” en “Pink Cadillac”; in de namiddag zal op het terras bij café Papegaai DJ Don Pedro het beste van zichzelf geven, Bij café De Zwaan zorgt Ron van Hoof tussen 13u30 en 17u voor een streepje muziek; Guido & Friends brengen vrolijke chansons, Kleinkunst, Folk, Pop en een streepje Rock …. In alle talen maar ook in ’t Aentwaarps.  Bij bakkerij Wouters vindt u vanaf 12 uur optredens met DJ Roland, Mike Dreamer en Dinny Van de Put
En nog veel meer…… meer gegevens vindt u op de website : www.stayevents.be


Aan het Hoogeind thv het Lassonhof zal er een bewaakte fietsenstalling zijn. De organisatie roept op om mensen die met de fiets komen NIET over de Dorpsdag te fietsen (ook niet op het fietspad) en hun fiets correct te stallen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder