Infomoment werken Europa Terminal

BERENDRECHT – De Europa Terminal, 1 van de belangrijkste containerterminals in de haven van Antwerpen, wordt vernieuwd. Port of Antwerp-Bruges licht de werken toe tijdens een infomoment op vrijdag 7 oktober 2022 in het districtshuis, Antwerpsebaan 140 te Berendrecht. .

Om aan de groeiende vraag naar containerbehandeling te beantwoorden en de modernste zeeschepen te kunnen blijven ontvangen, plannen Port of Antwerp-Bruges en uitbater PSA Antwerp een vernieuwing van de kaaimuur en de terminal van de Europa Terminal. De vernieuwing zal de terminal ook efficiënter en duurzamer maken, door de CO2-uitstoot te verminderen en nieuwe technologieën in te zetten.

De werken zullen in 3 fases verlopen en in totaal ongeveer 9 jaar duren.

Bezoek het infomoment

Port of Antwerp-Bruges organiseert een infomoment over de werken op vrijdag 7 oktober om 18 uur in het districtshuis in Berendrecht. Je krijgt er een overzicht van het verloop van de werken en kan jouw vragen stellen. Ook kom je te weten in welke mate en wanneer er hinder wordt verwacht. Om 19 uur wordt het infomoment afgesloten met een hapje en een drankje.

Wil je graag deelnemen? Of kan je niet aanwezig zijn, maar heb je vragen over de werken? Mail naar communicatie@portofantwerpbruges.com.

©PSA

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *