Omdat Het Kan, Judith, Laura-Lynn en Lotte De Clerck: Straatfeesten heeft mooie line-up

Tijdens Pinksterweekend 2024 (17-18-19 mei) is het weer zover: de enige echte Kalmthoutse Straatfeesten. Een 60-tal artiesten zal schitteren op één van de 3 podia (Estaminet Mainstage, Bibstage en Café Cornet), of voor de nodige animatie zorgen her en der op het terrein rond de kerk van Kalmthout. 

Een kleine greep uit de line-up: The Eggs, Laura Lynn, judith, Annelies Brosens, Lotte De Clerck, Kurkdroog en Omdat Het Kan. Maar ook het Amerikaanse Dog Eat Dog en de wereldband Tamikrest zullen op de mainstage het beste van zichzelf geven. 

Nieuw dit jaar: op vrijdag openen na 3 succesvolle Café Cornet avonden ook de Bibstage, R_A_V_E_D by STANNE. Dit 15-jarige talent is 100% in haar nopjes achter een dj-booth. Vorige editie was ze dé ontdekking, dit jaar mag ze haar eigen stage hosten. 

De vaste crew is reeds maanden in de weer om er wederom een spetterende editie van te maken, en de focus ligt al maar meer op een veilig en verantwoord evenement. Over het gehele terrein (dus ook bij Gino’ s Fritbar, De Kroon en De Zoeten Inval) zal er gewerkt worden met 100% recycleerbare/herbruikbare bekers. Er zal bovendien geen borg gevraagd worden. Uiteraard rekent de organisatie wel op de bereidheid van de bezoekers om de bekers terug in te leveren. 

Tijdens het weekend zijn er tal van vrijwilligers en verenigingen actief op het terrein, voor en achter de schermen. De Straatfeesten verwachten een 18-duizendtal bezoekers, hebben een mooi aantal partners kunnen overtuigen en mogen rekenen op de volledige steun van de gemeente Kalmthout. De toegang tot het evenement is zoals steeds volledig gratis. Wel kunnen de mensen een steunbandje kopen (€ 5), waarmee ze bovendien onbeperkt naar ons wc-park kunnen gaan. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *