21ste tentoonstelling New Jorg Gallery

KALMTHOUT – De naam van de 21ste New Jorg Gallery tentoonstelling is ‘BLURRY. De deelnemende artiesten zijn: Boris Grozdanic Gorjan uit Slovenië met foto’s; Francis Borghys met  “foto”/installatie en Jorg Van Daele met beeldhouwwerk.

‘We hebben voor de naam ‘Blurry’ gekozen omdat beide fotografen op dezelfde, interessante manier te werk gaan, nl. wazige foto’s in 1 shot genomen’ zegt Jorg Van Daele

Boris Grozdanic Gorjan is beroepshalve modefotograaf maar in de overige uren maakt hij zijn kunstprojecten waar d.m.v. diverse ongewone fototechnieken. In onze tentoonstelling stelt hij o.a. zijn project “Defocus” voor.

Francis Borghys was eerder reeds te zien in onze galerij met zijn vorige project en dit keer zal hij zijn gloednieuwe project presenteren. Hier zegt hij er zelf het volgende over:  “Nadat ik ontdekte dat het symptomatische van de klimaatsverandering overal om ons heen aanwezig is, wat ik met ‘Symptoms’ probeer weer te geven, ga ik met ‘Diagnosis’ symbolisch op zoek naar een oorzakelijk verband via echografie en/of röntgen foto’s.


Jorg Van Daele toont zijn nieuwe reeks “After the crash”: het leven van nul terug opbouwen d.m.v. van in elkaar passende gerecycleerde stukken. Oude stukken vernietigen om opnieuw te beginnen. Een nieuwe reeks grotere en kleinere beeldhouwwerken.

De tentoonstelling kan bezichtigd worden op vrijdagavond 24/05 van 19.30u tot 22u, zaterdag 25/05 en zondag 26/05 van 13u tot 17u. Let op : 17, 18 en 19/05 is de galerie gesloten! De galerie van Jorg Van Daele, bevindt zich in de Spreeuwstraat 6 te Kalmthout
E-mail: newjorggallery@telenet.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *