Nu ook afhaalservice in bib-filiaal Hoevenen

Afgelopen donderdag 7 mei startte ons bib-team met een afhaalservice in ons filiaal te Hoevenen!

De Hoevense afhaalservice verschilt op een aantal vlakken met die van onze hoofdbibliotheek te Stabroek, waarmee we al op 27 maart gestart waren. Vraag je graag een afhaalpakket met materialen uit bib Hoevenen aan, lees dan best eerst de juiste werkwijze na op de bib-website: https://stabroek.bibliotheek.be/afhaalbib-stabroek-filiaal-hoevenen.

Een belangrijke aanpassing na het heropenen van ons filiaal, is het correct inleveren van jouw bib-materialen: alle items uit Hoevenen moeten nu terug in ons filiaal binnengebracht worden. De inleverschuif is nu weer enkel bedoeld voor items uit hoofdbib Stabroek. Heb je misschien nog materialen thuis liggen van voor de start van de lockdown midden maart? Dan vragen wij je vriendelijk om deze zo spoedig mogelijk op de juiste wijze binnen te brengen: ofwel via de inleverschuif in Stabroek, ofwel aan het afhaalpunt in bib Hoevenen.

We hopen alleszins dat we nog veel bib-afhaalpakketten voor jullie mogen blijven samenstellen! Blijf vooral gezond, houd vol, blijf kalm en… lees een boek! ❤

Bib-team Stabroek en Hoevenen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *