Moederdagpicknick in Hoevenen

HOEVENEN – De dienst vrije tijd van de gemeente Stabroek organiseerde deze zaterdag 12 augustus een Moederdagpicknick op het grasveld aan de Berkenlaan van 11 tot 16 uur.
Deelnemers konden inschrijven voor vijf euro en kregen daarvoor een Moederdagpakket met allerlei gadgets.  Voor de eerste vijftig inschrijvers was er ook een handig picknickdekentje voorzien.
Voor de kinderen waren er enkele springkastelen, en voor de grote of kleine honger was er een frietkraam, een ijskar en zelfs een snoepkraam voorzien.
Ook de Wereldwinkel was daar met voornamelijk drankjes, en verder nog enkele standjes met allerlei artisanale producten. 
Voor de animatie werd gezorgd door een duo: een prachtig elfje op stelten en een trol, waar de kleinsten toch wel even van schrokken.
Het was gezellig op de zonovergoten weide, tijdens een initiatief dat zeker een groot potentieel heeft, maar er mocht zeker iets meer volk zijn.   Voor het Moederdagpakket werden slechts een veertigtal inschrijvingen genoteerd, wat och aan de magere kant is.
Misschien moeten er naast mailen ook andere goede bereikbare mogelijkheden tot inschrijven worden geboden?  En aan de publiciteit kan ook worden gesleuteld. Ik denk dat de daar aanwezige standhouders dat ook wel zouden willen.
LW

.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *