Maak kans op creatieve bekendheid in de Openbare Bibliotheek

Op 24 juni 2011 krijgt de Openbare Bibliotheek Brasschaat er een volledig nieuwe polyvalente ruimte bij. Om inwoners van Brasschaat en omstreken warm te maken voor deze gezellige plek, loopt er tot en met 31 mei 2011 een wedstrijd waarbij je een boekenbon van 25 euro kan winnen. Het enige wat je te doen staat, is een originele naam bedenken voor de nieuwe “place to be” van de bib. Wie weet win jij wel de boekenbon van 25 euro en mag je erbij zijn op de VIP-openingsavond van de bib op 24 juni 2011.
Wat zal je allemaal kunnen doen in de gezellige lees-, studeer- en activiteitenruimte van de bib? Overdag zal je er in alle rust en stilte een tijdschrift of krant kunnen lezen bij een lekker kopje koffie of thee of studeren voor je volgende examen. ’s Avonds zal je er een workshop, lezing of vergadering kunnen bijwonen. Je zal er omringd zijn door tijdschriften en sfeervolle lampen en heerlijk kunnen wegzakken in comfortabele stoelen.
Wil je ook graag kans maken op een boekenbon van 25 euro, bedenk dan een leuke naam en vul het wedstrijdformulier in dat je vindt in de bib, op www.brasschaat.be/bibliotheek of via de link op www.facebook.com/bibliotheekbrasschaat Wie weet kiest het bibpersoneel jou dan als winnaar, krijgt de zaal jouw favoriete naam en geniet je creatieve bekendheid.
Houd de Facebookpagina van de bib in de gaten en ontdek stap voor stap alle troeven van de nieuwe zaal.
Op 24 juni vindt de VIP-openingsavond plaats. Vanaf 25 juni zal de polyvalente ruimte van de bib toegankelijk zijn voor iedereen.
Meer informatie: Openbare Bibliotheek Brasschaat, Bredabaan 407, 2930 Brasschaat – www.brasschaat.be/bibliotheek – www.facebook.com/bibliotheekbrasschaat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *