Geslaagd tornooi bij Patro


HOEVENEN – In tegenstelling tot vorig jaar hebben we dit jaar ons tornooi kunnen afwerken onder een stralende zon. We kunnen dan ook terugblikken op een geslaagd tornooi met een record aan ingeschreven ploegen.
Ook de  opkomst van de supporters was dit jaar echt geweldig. Iedereen heeft door het zonnetje een mooi kleurtje gekregen…dus iedereen tevreden.
Dit jaar hadden we ervoor gekozen om ons tornooi helemaal om te vormen. We hebben hier dan ook keihard aan gewerkt met onze vernieuwde tornooicel. Iedereen heeft weeral het beste van zichzelf gegeven.
Hierbij wil ik dan ook alle mensen bedanken die hun steentje bijgedragen hebben om van  dit tornooi een topeditie te maken.
Onze dank gaat ook uit naar  burgemeester De Bie, schepenen Dorikens, Engels en Verhaert, zij hebben onze bekeruitreiking voor hun rekening genomen. Ook de samenwerking met de gemeentediensten was dit jaar super.
Een mooie afsluiter van ons tornooi was een onderling wedstrijdje van onze debutantjes onder het goedkeurende toezicht van de vele ouders en grootouders.  Wat mij vooral plezierde was dat het een heel sportief tornooi is geworden .
Hopelijk zien we iedereen terug op ons tornooi in 2012…..

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *