Lokale Helden bij Kas


Op vrijdag 28 april 2017, bij het begin van de Week van de Amateurkunsten, organiseert Poppunt de tweede editie van Lokale Helden.  Lokale Helden? Da’s dé hoogdag van de muziek. De eerste editie in 2015 zorgde voor maar liefst 1.081 optredens op zo’n 366 locaties in 137 gemeenten op één dag. Iederéén die muziek en z’n lokale scene een warm hart toedraagt kan Lokale Helden op het podium brengen. 
​KAS wil uiteraard met dit mooie project meewerken en de lokale muzikanten steunen en hen een plek te geven op het podium. Daarom hebben zij Lathouwers & Barbier & An  en The Galicos uitgenodigd. Twee gitaren, twee stemmen en, sinds kort… en trio met zangeres An Cornillie.  Verwacht je aan een aanstekelijke mix van eigen nummers, en verrassende arrangementen van bekende songs. Een mengeling van gitaar blues, ragtime, country, pop en rock – van de gevoelige snaar naar stampende ritmes.  ​The Calicos zijn een in Antwerpen gevestigde Americana band; ze begonnen in 2013 als backing band voor singer/songwriter Matt Watts, maar nu werken ze aan eigen muziek onder leiding van Quinten Vermaelen.
Het optreden gaat door op vrijdag 28 april  2017 – 20.20 u (deuren 19.45 u) bij KAS: Kapel van de Heuvels, Waterstraat 30, Kapellen – Gratis inkom maar vrije bijdrage voor de muzikanten wordt op prijs gesteld!
Info: www.kasattenhoven.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder