Ekeren Sport! in het Hagelkruispark

Op 1 mei viert Ekeren “de Dag van de Sport”. Die maandag is het Hagelkruispark tussen 14 en 18 uur voor de vierde keer dé trekpleister voor sportliefhebbers. Iedereen is welkom op Ekeren Sport!, een leuk sportevenement voor jong en oud. Saartje Vandendriessche zorgt voor de presentatie.
Tussen 14 en 17 uur organiseren 12 sportclubs proeven waarbij teams van 3 personen elkaar uitdagen. Kinderen, jongeren en volwassenen nemen het tegen elkaar op in verschillende sportproeven zoals tafeltennis en penalty’s potten. Per gewonnen proef krijgen de teams punten. Wie deelneemt aan de kinderloop of de ‘Kom op tegen kanker-loop’ krijgt bovendien extra bonuspunten. Die kunnen van pas komen in het klassement dat om 18 uur bekend gemaakt wordt. Per categorie (kids, jeugd, volwassenen en gemengd) zijn tal van mooie prijzen te winnen.
Om 14 uur start Ekeren Sport! Om 15.30 uur wordt de kinderloop ingericht.  Het einde van de sportproeven is voorzien rond 17 uur. Aansluitend volgt de  ‘Kom op tegen Kanker-loop’. De prijsuitreiking zal plaatshebben om 18 uur met muzikaal optreden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder