Geven en delen in Essen

Curieus Essen organiseert in de rand van Meifeest! op maandag 1 mei tussen 13 en 17 uur voor de tweede maal een ‘Geefplein’. Een ‘Geefplein’ is een soort markt, maar dan eentje waar je je portemonnee thuis kan laten. Je komt er naar toe met spullen die jij zelf niet meer nodig hebt maar die een ander nog kan gebruiken. Of je komt er naar toe met lege handen en gaat naar huis met spullen die je kan gebruiken.  Geheel vrijblijvend!
Geven en delen…  Er wordt dus niets verkocht, gekocht of geruild. De enige voorwaarde is dat de spullen die je meebrengt bruikbaar en in goede staat zijn.  Het Essense Geefplein wordt georganiseerd in het kader van Meifeest!.  Dat vindt plaats in de Stationsstraat (tussen Kammenstraat en de Molenakkersstraat). U kunt zich vanaf nu daarvoor opgeven bij Jokke Hennekam (jokke.hennekam@telenet.be – 0479/590 457) of bij Helmut Jaspers (helmut.jaspers@essen.be – 0477/464 100).  Vanaf 16 uur is er ter gelegenheid van de viering van de Dag van de Arbeid ook een muziekterras met gratis optreden van de coverband ‘Blue Thrill’ en kinderanimatie. Vanaf 17 uur kan je er ook genieten van een heerlijke barbecue (vegetarisch kan).  Deelname kost € 15,00 – kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 7,00.  Inschrijven kan tot en met dinsdag 25 april inschrijven via essen@s-p-a.be , bij een van de bestuursleden of in café Volkshuis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder