Lissa Lewis zingt Rode neuzen Lied van de gemeente Stabroek!

STABROEK – Corona heeft ook Stabroek niet gespaard. De gevolgen gaan verder dan op het eerste zicht lijkt. Zo heeft de eerste coronagolf maar liefst een verdubbeling van de mentale problemen bij jongeren veroorzaakt.
Daarom willen de gemeente Stabroek dit jaar samen met de Rode Neuzen dag inzetten voor de mentale weerbaarheid van jongeren.


Er worden verschillende acties opgezet. Het uitbrengen van de speciale Rode Neuzen single, gezongen door Lissa Lewis en die de titel kreeg ‘Euforie’ is er één van.
Het idee voor de inhoud van de tekst komt van Peter Hendrickx. De tekst en muziek werden gemaakt door Geert Vanloffelt ( De Geest) en Joes Brands ( Sputnik Studio Schoten) en onze eigen Lissa Lewis was meteen bereid om dit prachtige lied voor ons in te zingen.
Wij hopen dat deze single ertoe mag bijdragen dat jongeren de nodige steun krijgen.
De single kan besteld worden door 5 euro over te schrijven op rekeningnummer BE40 7512 0911 4963. Met vermelding van naam en adres/lissa lewis. De gekochte single-CD wordt nadien thuis bezorgd. Ook te koop bij bakkerij Wouters.

Voor meer inlichtingen: mail naar veerle.nonneman@stabroek.be of GSM 0491 99 29 58. – VDM produkties: mail naar info@vdmprodukties.be of tel 0 3664 51 41.

Acties
Zaterdag 28 november, werd het speelgoed van de inzamelactie georganiseerd door Mama’s voor Mama’s, verkocht. Voor elk stuk speelgoed betaalde de kopers 1 euro. De opbrengst van de speelgoedinzameling was fenomenaal. Er werd maar liefst 1716 euro opgehaald.

Ook Stabroek zingt schenk 250 euro aan de Rode Neuzendag

NV-A Stabroek schenkt 250 euro aan Rode Neuzendag

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *