CD&V Kapellen doet fietshelm cadeau tijdens de jaarlijkse campagne ‘veilig terug naar school’

Afgelopen zaterdag deed CD&V Kapellen een fietshelm cadeau als afsluiter van haar jaarlijkse actie ‘Veilig terug naar School’.
Onze gemeenteraadslid Philippe Henquet bezorgde samen met Dries Overlaet –Michiels, bestuurslid en initiatiefnemer van de campagne, het mooie cadeau aan de gelukkige winnaar.

Geheel corona veilig kreeg Lutgart het leuke geschenk thuisbezorgd.“Deze helm komt mooi van pas in de cadeautjesperiode en zal naar alle waarschijnlijkheid terecht komen bij mijn petekind”, aldus Lutgart.
Dries verklaart: “Rond 1 september houden wij in Kapellen elk jaar een affiche actie aan de ramen thuis om de veiligheid op weg naar school en terug naar huis te promoten. We noteren dan waar er overal in onze gemeente een affiche met deze belangrijke boodschap uithangt. Een onschuldige hand trekt daarna de winnende naam van het deelnemende gezin. CD&V Kapellen knoopt haar missie van iedereen “Veilig terug naar school” aan een goed uitgewerkt mobiliteitsplan voor onze gemeente.
”Geheel in die lijn liet Philippe Henquet in de gemeenteraad enkele weken geleden het Charter Werftransport door de gemeente onderschrijven. Fietsen Wildiers sponsorde ook dit jaar de mooie en veilige fietshelm. En Sam, het petekind van Lutgart, kan vanaf nu dus nog veiliger naar school met zijn nieuwe fietshelm!

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *