Labyrint lopen bij Volksabdij


Zondag 21 mei organiseert de Flor van Putte Stichting samen met Ronald van Breemen een workshop ‘Labyrint lopen/tekenen’ bij de Volksabdij, O.L.V. ter Duinenlaan 199 te Ossendrecht. Bij mooi weer vindt deze buiten plaats, bij regen nemen we de toevlucht naar binnen. De workshop begint om 14:00 uur.
‘Ons leven is een tocht door het labyrint, we gaan voort, al weten we nooit wanneer de bochten komen of waar het monster op de loer ligt.’ Ronald zal beginnen met iets te vertellen over de geschiedenis van het labyrint, de mythe van Theseus en Ariadne en over het beroemde labyrint van Chartres. Op persoonlijke wijze vertelt hij meer over de symboliek en hoe deze van betekenis kan zijn voor de eigen levensweg. Deze middag kunt u dit zelf al een beetje gaan ervaren.
Bij mooi weer gaan we naar buiten en maken we in het bos een eenvoudig labyrint, wat we ook nog deze middag kunnen lopen. Bij slecht weer doen we hetzelfde, maar dan binnen. In dit geval tekenen we een labyrint, dat we in kunnen kleuren en met onze eigen vingers kunnen doorlopen. Tot slot is er natuurlijk ruimte om ervaringen uit te wisselen.
Deelname 6 euro inclusief koffie en thee (graag hark of schep meenemen)
Vooraf aanmelden kan op onze website www.florvanputtestichting.nl

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder