Kristof Carpentier & DJ Dolle Dirk op Rusthuis-tour

Dj Dolle Dirk en schlagerzanger Kristof Carpentier

STABROEK – Schlagerzanger Kristof Carpentier en DJ Dolle Dirk kwamen op dinsdag 7 april de bewoners van Villa ter Molen een hart onder de riem steken en verzorgden samen een leuk optreden.

“Mijn schoonzus, schepen Liesbeth Bardyn, kwam met het idee om de oudere generatie eens te verwennen in deze moeilijke corona-dagen. Zij kunnen geen bezoek van familie en vrienden ontvangen en daarom leek het ons een mooi moment om voor deze bewoners een streepje muziek te brengen”, zegt Kristof. “Onze optredens zijn ook allemaal afgelast, zoals o.a. het groot Schlagerfestival in Antwerpen …. dus hebben wij zeker extra tijd om zulke optredens te verzorgen. Uiteraard houden wij ons aan de opgelegde maatregelen en blijven wij op veilige afstand. Wij spelen buiten op de parking en de residenten kijken toe van achter het raam”. “Voor ons is het een kleine moeite, maar een grote deugd”, aldus Kristof en Dolle Dirk.

Rond 14.30 startte het duo met eerst een warm-up door DJ Dolle Dirk. Daarna zong Kristof een 9-tal nummertjes, vooral meezingers zoals ‘Laat de zon in je hart’, ‘Ik spring uit een vliegmachien’, ‘In the jungle’, enz… Uiteraard mocht zijn eigen nummer ‘Nonkel Ronny’ niet ontbreken. Dit optreden werd echt gewaardeerd, door zowel de bewoners het personeel en de directie van Woonzorgcentum Villa Ter Molen. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *