Kom op tegen Kanker-fuif te Kapellen

KAPELLEN – Na het succes van vorig jaar is het wederom tijd om de krachten te bundelen en samen een vuist te maken tegen kanker!  Op zaterdag 9 maart 2024 nodigt het team Kapellen tegen Kanker jullie uit voor een avond vol plezier, muziek en solidariteit tijdens onze benefietfuif in zaal Eskapade gelegen in de Kapelsestraat 237, 2950 Kapellen. Het team, bekend als ‘Kapellen tegen Kanker!’ of kortweg ‘KTK’ bestaat uit 2 ploegen met verschillende teamleden die de uitdaging ‘1000 kilometer van Kom op tegen Kanker’ Editie 2024 aangaan.

Kom naar onze fuif en help hen, het startgeld van de 1000 Km van Kom op tegen kanker bij elkaar te krijgen!  Vanaf 20u gaan de deuren open voor een avond vol onvergetelijke momenten!

Laat je verwennen door heerlijke frietjes van de frietkraam terwijl je geniet van de beste muziek en een sfeer die gevuld is met solidariteit en hoop. De grote parking achteraan zorgt ervoor dat je je auto gemakkelijk kunt parkeren, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de avond.

Deze fuif is exclusief voor iedereen boven de 21 jaar die ons project een warm hart toedraagt. Samen kunnen we het verschil maken!

Dus markeer de datum in je agenda en verzamel al je vrienden voor een geweldige avond ten voordele van Kapellen tegen Kanker. Laten we samen dansen, lachen en ons samen amuseren op weg naar een wereld waar kanker geen schijn van kans meer heeft.

Je kan je tickets alvast bestellen maar je kan ook aan de inkom betalen. Tickets kunnen besteld worden via https://www.kapellentegenkanker.be/lopen/ Je dient dan ook je tickets te betalen via overschrijving op rekeningnummer BE41 0637 6915 9010 – Wanneer we het geld ontvangen hebben, sturen we de inkomkaarten via mail naar je toe.

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar tombreugelmans@telenet.be

©Kom op tegen Kanker Kapellen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder