Kleine en grote griezels op Halloweentocht

STABROEK – Dinsdag 31 oktober streken grote en kleine griezelfiguren  neer in  het park en rond de atletiekpiste te Stabroek.  Al verscheidene jaren richt de organisatie Halloween 4 Kidz een griezeltocht in , die telkens op veel belangstelling kan rekenen. 200 griezels schreven zich in voor deze editie.

Om 17 uur kwamen de eerste griezels toe aan de remise aan het gemeentehuis in Stabroek. Ze kregen een formulier waarop het antwoord van een rebus moest worden ingevuld. Met nog een bonnetje voor smoutebollen kon het halloweenavontuur beginnen.   

Door het park, vol enge spoken, trokken de groepjes naar de atletiekpiste.  In de kraampjes rond de piste boden griezelige heksen en spoken de kinderen de kans om een spelletje te spelen, met als prijs een lekker snoepje.  De zakken heerlijke popcorn werden gretig opgegeten terwijl er geluisterd werd naar spookverhalen.  Voor de grotere griezels stonden er drankjes klaar. En natuurlijk mocht de lekkere pompoensoep niet ontbreken.

Dit jaar sloot de Bond voor Grote en Jonge gezinnen zich aan bij de organisatie. Zij hadden een ouderwets ballenkraam met blikken busjes opgezet.  De organisatie The Wolves Belgium, een organisatie die zich inzet voor mensen en organisaties die vergeten worden in de maatschappij,  waren dit jaar ook weer paraat, met een originele griezelset.

Tennisclub Stabroek zorgde voor een lekker snoepbuffet.

Met goed gevulde zakjes en emmertjes trokken de spoken, heksen, geraamtes… terug de donkere nacht in.

Bedankt Halloween 4 Kidz en de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet om van deze Halloweentocht weer een fantastisch griezelfestijn te maken!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *