Kevin De Visscher stopt na 23 jaar bij eerste ploeg KSK Nieuw Stabroek


Kevin De Visscher stopt na 23 jaar bij eerste ploeg KSK Nieuw Stabroek
en werd samen met zijn vriendin en dochtertjes gevierd

STABROEK – Kevin De Visscher (39) is na 23 jaar gestopt bij de eerste ploeg van KSK Nieuw Stabroek. Kevin won verschillende titels en ook één keer de Beker in die periode. De spits van de eerste ploeg heeft te veel last van zijn enkel en moet noodgedwongen stoppen met voetballen. Hij speelde in totaal 29 jaar bij KSK Nieuw Stabroek.

Zondag 16 april was er een mooi moment op de terreinen van KSK Nieuw Stabroek. Voor de eerste ploeg begon aan hun laatste match van het seizoen tegen Olvac, vormden de andere ploegen van Nieuw Stabroek een erehaag voor Kevin De Visscher. Samen met zijn 2 dochters mocht hij als eerste het veld betreden, achter hem volgden beide ploegen met de jeugdspelers van Stabroek.

Samen met zijn twee dochtertjes betrad Kevin als eerste het veld

Rond de middencirkel van het voetbalveld kreeg hij enkele afscheidscadeaus van de club. Bestuurslid Roger Cuyt gaf hem onder meer een ingekaderde versie van zijn eerste lidkaart bij de club, van bijna 30 jaar geleden. “Een heel mooi moment”, vond Kevin het voor de aftrap van zijn laatste match. “Mijn enkel is helaas kapot en ik heb er te veel last van om nog verder te voetballen. Anders was ik nog wel even gebleven.”

Kevin kreeg een ingekaderde versie van zijn eerste lidkaart bij de club, van bijna 30 jaar geleden.
Kevin ontving nog een mooi collage

De 39-jarige spits van KSK Nieuw Stabroek begon op zijn 10 jaar bij de club en speelde 23 jaar voor de eerste ploeg. “Natuurlijk onthoud ik vooral de verschillende titels en de bekerwinst.” Na bijna 30 jaar neemt hij niet alleen afscheid van de eerste ploeg, maar ook van de hele club. “Het was heel plezant! Het is een fantastische club en ik kan iedereen aanraden om naar hier te komen. Ze gaan me hier zeker nog terugzien.”

De afscheidsmatch van Kevin, en de laatste match van het seizoen, was er eentje met gemengde gevoelens. De eerste ploeg won wel met 5-2 van Olvac, maar moet helaas zakken van Ereklasse (de hoogste klasse) naar Eerste Klasse.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *