Nieuwe padelvelden geopend bij TC Raffic II

De padelvelden bij TC Raffic werden officieel geopend

BERENDRECHT – Op zaterdag 15 april heeft Tennisclub Raffic II nieuwe padelvelden geopend. Districtsburgemeester Carl Geeraerts (N-VA) knipte het lintje door om de 2 nieuwe velden officieel te openen, achter de tennisvelden en het kunstgrasveld van Berendrecht Sport. Vanaf half april begint er ook een cursus ‘starten met padel’.

De padelvelden liggen achter de tennisvelden

Vanaf heden kan je padellen bij TC Raffic II, achter de tennisvelden het kunstgrasveld van Berendrecht Sport. Districtsburgemeester Carl Geeraerts en bestuurslid van TC Raffic Suzanne Henkes hielden een korte toespraak om nadien de padelvelden officieel te openen. De aanwezigen konden nadien genieten van een wedstrijdje padel.

Burgemeester Carl Geeraerts opende de nieuwe padelvelden

Via een gratis account op tennisvlaanderen.be kan je een van de 2 padelvelden reserveren, of je kan ook lid worden van de tennisclub. Overdag kan je voor 6 euro per half uur reserveren, in de avond moet je voor een vast blok van anderhalf uur, 32 euro betalen.

Starten met padel
Vanaf half april plant de club een sessie “starten met padel”. Voor meer info hierover kan je terecht op de website van de club.

Meer informatie en instructies over het aanmaken van een account, lid worden en het aankopen van een tegoedsaldo vind je op deze website of op tennisvlaanderen.be.

Nog andere vragen? Stuur een mailtje aan bestuur@tcraffic.be.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *