Kennismakingsdag ‘Breek uit jezelf’

Het team van ‘Breek uit jezelf’ maakt graag kennis met u

HOEVENEN – Hebben jullie ondertussen al gehoord van het nieuwe jongerenproject ‘ Breek uit jezelf’? Is dit niet het geval of heb je er al van gehoord, maar is het nog niet duidelijk? Dan is dit misschien jouw kans om kennis te komen maken met dit uniek project!!

Op vrijdag 3 november organiseren wij een gratis kennismakingsdag voor jongeren tussen 15 en 25 jaar. Dit om te ervaren wat “ Breek uit jezelf” voor jou zou kunnen betekenen. Je kan deze dag van 9u tot 12u30 komen mee doen met de verschillende activiteiten op deze rustgevende locatie te Hoevenen, Antwerpsesteenweg 152.
We gaan samen aan de slag met jou en gaan leuke activiteiten doen. Coach Siegelinde zal vertellen wat mentale coaching voor jou betekent. Een buitenactiviteit afhankelijk van het weer. Een workshop bij Sandra. Ook ouders en begeleiders zijn welkom met hun jongere(n) om mee te komen kijken en deel te nemen.
Ben jij de jongere die even een plekje nodig heeft om tot rust te komen? Ben jij een jongere die niet fulltime naar school kan, maar toch iets wil doen? Ben je ouder van een jongere die zich niet goed voelt? Ben jij begeleider van jongeren waarvan je denkt, dit is misschien iets voor hen? Dan ben je van harte welkom!
Voor meer info contacteer onze website of telefonisch op het nummer 0497/75.04.26.
https://breek-uit-jezelf.be/
Inschrijven kan via het contactformulier op onze website – mail : Sandravandevloet@breekuitjezelf.be Zelf lunch meebrengen zodat we samen deze dag kunnen afsluiten. Koffie, thee en water wordt voorzien.
Er kunnen max 10 jongeren deelnemen, dus snel inschrijven is de boodschap!!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *