KBO-Putte is weer opgestart

PUTTE- Voor de Corona periode, die heel het verenigingsleven in Nederland tot een stop dwong  was KBO-Putte een heel actieve vereniging. En dat moet weer zo worden als het aan het bestuur en  voorzitster Ellie van Oevelen  ligt. Tijdens  de  jaarvereniging  heeft  de nieuwe activiteitengroep bestaande uit Huib Dubbelman, Nancy Deboel en Henk van de Brug de eerste plannen gepresenteerd en die zijn gelijk ambitieus.
Ellie kan met trots meedelen dat de eerste activiteit, een aspergediner, op zondag 14 mei al op  de  kalender  staat. Het  asperge  diner is het  volgens  de  voorzitster het  ideale moederdagcadeau met 2 aspergemenu’s en 1 menu voor de mensen die iets minder van de asperges houden. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Maar zegt Ellie dat is nog maar het begin.
Op 8 juni staat er busreis naar Renesse op het programma met een 2 uur durende rondreis met ’t Boemeltreintje en een koud buffet na afloop. 
12  augustus  is  de  Thuisblijversdag  weer  op  de  agenda  gezet  met  dans,  een koffieconcert, jeu de boules, fietsen, wandelen, bingo en een barbecue. Piet Aarssen met Impuls doet weer de muzikale begeleiding.
In september staat er een busreis naar België op de agenda en in oktober is er in MFC de Biezen een middag/avond met Hollandse muziek uit de jaren 50 en 60. Samen met Ron van Hoof gaat de activiteitenwerkgroep dit organiseren. Maar dan zijn we er nog niet want de kerstreizen, eentje, een busreis naar Hasselt met ook een bezoek aan het jenevermuseum, en een andere voor mensen die niet meer met de bus kunnen reizen naar een tuincentrum, voor de kerstshow, met eigen auto’s staat ook weer op de agenda op de maandag voor sinterklaas.
Tussen al die drukte worden ook nog informatiemiddagen georganiseerd, vertelt Ellie vol trots en voegt daar aan toe, alle gewone dingen gaan ook nog gewoon door. Zumba, 55+ gym, bingo, jeu de boules, fietsen en nog tal van andere dingen.In de leden en niet-leden van KBO-Putte gaan nog veel horen van Nancy, Huib en Henk, besluit Ellie.
Hou facebook en de nieuwsbrieven maar goed in de gaten. Lid worden van KBO-Putte loont weer volop want leden hebben voordeel bij activiteiten.

Info: kbo.putte@gmail.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *