Kapellenaar wordt nieuwe secretaris JONG VOKA Antwerpen-Waasland


Bij de vernieuwing van het bestuur bij JONG VOKA Antwerpen-Waasland werd de 29-jarige Mathias Adriaenssens uit Kapellen bevestigd als nieuwe secretaris van deze vereniging. JONG VOKA groepeert in de schoot van haar moedervereniging VOKA, ofwel de Kamer van Koophandel, jonge ondernemers en ondernemende kaderleden tot 40 van alle Antwerpse bedrijven rondom Antwerpen en uit het Waasland. Vanuit haar hoofdkwartier vlakbij de Antwerpse Meir organiseren ze maandelijkse activiteiten met deelnemers uit alle markten en sectoren, en als koepelvereniging met groot ledenaantal is ze een toonaangevende stem in het Antwerpse bedrijfsleven.
Mathias Adriaenssens, die professioneel werkzaam is als één van de export-verantwoordelijken bij een grote rederij in Antwerpen was reeds twee jaar actief bij deze vereniging en een gekend gezicht in de Antwerpse maritieme sector. Binnen Kapellen is hij ondermeer gekend als gewezen voorzitter JONG VLD Kapellen, gemeenteraadslid en organisator bij de Putse Oud-Chiro vzw.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder