Kamperen met zicht op haven en chemie

kamperenDe drie kampeerders uit Zandvliet hadden een grotere en een kleinere tent

 
[Not a valid template]
Door Vrijetijdscentrum De Schelde werd op zaterdag 3 september een terrein aan het kanaal bij de Derde Weg voor een nachtje kamperen ingericht. Meer dan honderd “slapers” groot en klein kwamen hier zaterdag vanaf 16 uur hun tent(je) oprichten. De organisatoren, onder leiding van Marlies Gabriëls,  hadden voor verscheidene springkastelen gezorgd en voor een tapperij. Ook was er mogelijkheid om gebruik te maken van een barbecue. In een grotere tent werden films vertoond. Er was verder een kampvuur en een bandje (Sue me Charlie) dat zorgde voor de nodige muziek. Bij de eersten die opdaagden ontdekten we Silke Struyf, Veronique Janssens en Stijn Hahn (foto) die een grote en een kleinere tent kwamen opzetten. Ze waren er op uit om in het zicht van de haven, de sluizen en de chemie de nacht door te brengen.
In het totaal zijn op het gebeuren uiteindelijk meer dan 260 mensen (slapers en bezoekers) komen opdagen. ‘s Morgens was er een ontbijt voor de kampeerders. Een onweertje kon de deelnemers niet van hun stuk brengen. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder