Feest op het Dorpsplein onder stralende zon

feest op het dorpsplein
[Not a valid template]
Met muziek, véél dans op de dansvloer, demo’s, gezellige animatie voor jong en oud, lekkere hapjes en drankjes en een stralend weer, vond te Kapellen op zaterdag 3 september “Feest op het Dorpsplein” plaats.
Op het programma stonden optredens van  Skip’D,  Cheerleader Academy,  Iloka,  Dansgroep Splinter, Senn City Dance Company, Jovolka Vendeliers, Jovolka Dans, KINDaMAGIC,  Dansjemee en Dansschool ENcore. Diegenen die zin hadden om de dansen of te zingen werden uitgenodigd op de grote dansvloer op het Dorpsplein.
Verder stonden er  kraampjes met allerlei versnaperingen en werden er leuke kinderactiviteiten georganiseerd zoals grime en ballonplooien.  Het jonge volkje kon ook op het springkasteel terecht en met lasers schieten.
In 2011 werd uit initiatief van Jovolka vzw “Dansen op het Dorpsplein” geboren.  Dankzij de mooie samenwerking tussen de Kapelse vereniging voor FolkloreDans, Muziek & Vendelen en de Cultuurdienst is “Feest op het Dorpsplein”sterk gegroeid. Bovendien is het een unieke samenwerking tussen verscheidene Jeugd- en Cultuurverenigingen van Kapellen.
 
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder