IKIM stelt tentoon in Putte

-ikimMG_0050
IKIM (Internationaal Kunstinitiatief Moretus) pakt op haar 29ste tentoonstelling weer uit met mooie kunstwerken in kasteel Ravenhof te Putte. 11 Leden van de vereniging stellen olieverfschilderijen, acryl op doek, aquarellen,  paverpol en houtsculpturen voor. Opvallend zijn de vele keramiek werkjes.  IKIM heeft dan ook zijn eigen keramiek atelier, met bakoven, in  het zijgebouw van het Ravenhof.
“Momenteel telt IKIM 27 leden. Dit jaar mogen wij drie nieuwe leden verwelkomen”, aldus een fiere voorzitter Hugo Cornelissens. “Het is reeds de 29ste tentoonstelling die wij houden, maar eigenlijk hebben wij er al 30 ingericht. 29 van onze clubleden en eentje tezamen met werken van de Rotonde”, aldus Hugo. Burgemeester Rik Frans loofde bij de opening van de tentoonstelling,  voorzitter Hugo voor zijn begeesterde voorzitterschap  en hoopt dat de vereniging nog vele jaren zijn creativiteit aan het publiek kan delen.
Stellen tentoon: Edgard Baert (Hoevenen), Fransien Baetens (Berendrecht), Marina Cleiren (Putte (NL)), Christine Cornelissens (Brasschaat), Hugo Cornelissens (Putte), Martine De Clercq (Brasschaat), Delphine Heamhouts (Zoersel), Mira Schouteten (Putte (NL)); Erna Stevens (Brasschaat), François Vannietvelt (Berendrecht) en Liliane Van Tilborgh (Berendrecht)
De vooropening van de expo had plaats op woensdag 30 april. De tentoonstelling is te bezichtigen op 3 en 4 mei en op 10 en 11 mei in kasteel Ravenhof, Oud Broek te Putte, telkens van 11 tot 17 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder