Ian Thomas hoofdact op gratis muziekfestival Pulptuur

web-Kapellen-Pulptuur-pro
Het gratis Kapelse familie- en muziekfestival Pulptuur, op zondag 26 juni, wordt dit jaar op gang getrokken door tieneridool Ian Thomas. Naast enkele andere muzikale kanjers staan er op de zeven podia ook nog dertig lokale groepen. Het festival, van 13 tot 23 uur is uitgewerkt rond het thema Gipsy met een heus woonwagendorp en ook het EK-voetbal is te volgen op een groot scherm.
Tieneridool Ian Thomas stond al lang op het verlanglijstje van de organisatoren, het Kapelse Cultuurcentrum, maar het was wachten tot de 21ste editie vooraleer hun wensen in vervulling gingen. Daarnaast krijgen de bezoekers ook charmezanger John Terra, stand-upcomedian Jeron Dewulf en singer-songwriter Jackobond te zien. Ook Café Flamand met Peter Van de Veire, Miguel Wiels en Niels Destadsbader staan op het programma. In het gemeentepark staat zes podia opgesteld en in de aanpalende Jacobuskerk gebeuren eveneens optredens. Het podium atletiekpiste is voorbehouden voor het “stevige” werk met Fleddy Melculy, het alter ego van de Fanfaar-frontman Jeroen Camerlynck. Radio Oorwoud met Hannelore Bedert en Dimitri Leue, Equel Idiots en all-roundmuzikante Emile Verstraeten maken het rijtje bekende namen compleet. Afgesloten wordt er met Antwerp Gipsy Ska Orchestra.
Woonwagenpark
Dit jaar is het thema gipsy en daarvoor wordt een heel woonwagenpark naar het gemeentepark gebracht. De woonwagens worden gebruikt voor rustige activiteiten vooral gericht op kinderen met ondermeer voorlezingen, theater en grime. Als randanimatie zijn er Blow, drie gemaskerde muzikanten, de mobiele bubbelmachine van Ron Jaluai. Voetballiefhebbers kunnen het EK volgen op een groot scherm en voor jongeren die hun collectie voetbalstickers willen vervolledigen is er een stickerruil. Op het podium aan het basketbalveld kunnen liefhebbers deelnemen aan een initiatie ropeskipping. Het volledige programma, met timing, is te vinden op www.pulptuur.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder