Met Belgerinkel naar de winkel in district

Van zaterdag 30 april tot en met zaterdag 4 juni neemt het district Berendrecht- Zandvliet-Lillo opnieuw deel aan de jaarlijkse campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Deze actie van Bond Beter Leefmilieu in samenwerking met Unizo en Gezinsbond stimuleert klanten om hun boodschappen met de fiets of te voet te doen.  Wie met de fiets of te voet gaat winkelen bij een van de deelnemende handelaars, krijgt een Belgerinkel-lot met een unieke code. Na registratie van de code op de website www.belgerinkel.be maakt elke deelnemer kans op een landelijke dagprijs. Op het einde van de dag verschijnt de naam van de winnaar van de dagprijs op de website en op Facebook, en wordt hij of zij persoonlijk verwittigd.
Met hetzelfde lot kan elke deelnemer ook nog meedingen voor een districtsprijs. Hiervoor vult hij of zij het lot aan met zijn of haar contactgegevens en deponeert het in een van de Belgerinkel-boxen, onder meer te vinden in elk districtshuis. Voor deze lokale prijs hoeft de code niet online geregistreerd te zijn, waardoor ook mensen die geen internet hebben, kunnen deelnemen. De trekking per district gebeurt op het einde van de actie. In elk district valt minstens één unieke Belgerinkel-fiets te winnen.
In Berendrecht-Zandvliet-Lillo (22 deelnemende handelaars) worden de winnaars samen met de handelaars die de winnende codes hebben uitgedeeld, uitgenodigd op een prijsuitreiking in het districtshuis. Tijdens de prijsuitreiking worden verschillende prijzen verloot, met als hoofdprijs een fiets.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *