Hellmut Lotti Goes Metal op Pulptuur!

KAPELLEN – Kom op zondag 30 juni naar het park van Kapellen en vier de start van de zomer met Pulptuur. Een dag boordevol muziek, kinderanimatie en lekker eten en drinken.

Met veel enthousiasme presenteert Pulptuur het programma: Om 13.30 uur beginnen we exotisch met Belle Perez op podium Vijver. Op het podium Rozentuin kan je om 15.30 uur meezingen met ‘De Vlaamse Jukebox’. Emile Verstraeten speelt ‘De ideale viool’ in de Jacobuskerk om 16.30 uur, en op podium Atletiek kan je mee dansen met de feestelijke klezemerband Borokov om 21.10 uur

En hou je vast, maar het is echt waar: Hellmut Lotti Goes Metal! komt naar Pulptuur. Haal je leren ‘frak’ uit de kast en kom naar podium Vijver. Daar zet Hellmut het park in de fik om 18.45 uur.

De andere podiumplekken zijn voor een groot aantal lokale artiesten.

Ook voor kinderen is er weer veel te beleven. Aan de speeltuin staan de gezellige woonwagens van ‘Alles loopt op rolletjes” in het kinderdrop. Ze brengen spelletjes mee en er zijn voorstellingen en animatie.

En natuurlijk vind je overal foodtrucks en togen voor (of tegen) de honger en dorst.

Maar je kan ook gratis water tappen aan de Pidpa Waterbar tussen de watertoren en de speeltuin.


Belangrijk Kom je met de fiets? Fantastisch!  Maar parkeer hem niet in het park, dat is niet toegestaan. We voorzien dit jaar extra veel fietsenparking rondom het park.  

Pulptuur op zondag 30 juni van 13.00 tot 23.15 uur – gratis in het Gemeentepark van Kapellen.

vrijetijdsloket #uitinkapellen – 03 670 29 91 – uit@kapellen.be – www.pulptuur.be

foto: gemeente Kapellen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *