Gratis excursies met natuurgids in het LIFE HELVEX Projectgebied


Wil je graag meer weten over de werken die in het gebied uitgevoerd worden in het kader van het grootschalig natuurproject LIFE HELVEX ? Kom dan naar één van onze excursies, onder leiding van een natuurgids. Alle excursies zijn gratis, je bent van harte welkom op volgende data:
Zaterdag 20 mei 2017 van 10u.00 tot 12u.00: gebied Nolse Duinen en Stappersven Vertrek vanaf Wortelpaadje langs de Verbindingsstraat te Kalmthout (B) Opgelet: het Wortelpaadje is enkel te voet of met de fiets bereikbaar, als je met de auto komt, moet je een half uur extra rekenen vanaf parking Zuid of parking Noord op de Verbindingsstraat
Zondag 27 augustus 2017 van 9u.00 tot 12u.00: gebied Mont Noir, Drielingvennen/Nolse Duinen Vertrek vanaf Parking Zuid langs de Verbindingsstraat te Kalmthout (B)
Zondag 26 november 2017 van 10u.00 tot 12u.00: gebied Nolse Duinen en Stappersven Vertrek vanaf Wortelpaadje langs de Verbindingsstraat te Kalmthout (B) Opgelet: het Wortelpaadje is enkel te voet of met de fiets bereikbaar, als je met de auto komt, moet je een half uur extra rekenen vanaf parking Zuid of parking Noord op de Verbindingsstraat.
Meer info: info@grensparkzk.be – www.grensparkzk.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder