Gesprongen waterleiding in Groot Hagelkruis

waterleiding ekeren
 
leiding ekeren
Na de leidingbreuk op het kruispunt Ferdinand Pauwelsstraat – Jaak van Haesendonckstraat twee weken geleden heeft opnieuw een breuk in een waterleiding voor overlast gezorgd in het centrum.  Dit keer was de plek des onheils Groot Hagelkruis tussen Markt en Frans Lenaertsstraat.  Op vrijdagavond zakte een bus van De Lijn er door het wegdek en liep de hele straat onder water.  Het vergde uren werk om de bus, waarop geen passagiers zaten, te takelen terwijl arbeiders van Waterlink natuurlijk de watertoevoer afsloten.
Zaterdagmorgen kwamen ploegen van Waterlink ter plaatse om de leiding te herstellen maar daarmee blijkt de zaak nog niet van de baan.  Onderzoek van de leiding over de hele lengte van de straat tot Oorderseweg zou noodzakelijk zijn zodat de buurt nog wel een aantal dagen hinder zou ondervinden en periodiek zonder drinkwater zal komen zitten.  Geen cadeau voor horecazaken als Perfect Present en Ekers Hof, voor Oxfam-wereldwinkel en kapsalon Elegance.
Uiteraard wordt alle verkeer, uiteraard ook de bussen van De Lijn, omgeleid via Dorpsstraat. (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder