Gemeenteraad

Doordat Pasen vrij laat valt, schuift ook de zitting van de Kapelse gemeenteraad op. Die vergadert op dinsdag 26 april om 19u in de raadzaal van het gemeentehuis Beukenhof. Mobiliteit- financieel beleid- onderwijs- ruimtelijke ordening-vrije tijd-  milieu staan op de agenda.
Enkele agendapunten:
– In de Starrenhoflaan komt een stilstandverbod vanaf de Kapelsestraat langs beide zijden. Uitzondering wordt gemaakt voor een parkeerstrook ter hoogte van bedrijfsgebouwen van firma Van de Ven.
– Langs de pare huiszijde in de Hoevensebaan, vanaf Bergstraat tot het huisnummer 104 wordt binnenkort beperkte parkeertijd ingevoerd.
– De samenwerkingsovereenkomst Scholengemeenschap Stakabra, die afloopt in september 2011 zal dan toch worden verlengd. Als de raad goedkeuring hecht, wordt deze overeenkomst doorgetrokken voor 3 jaar en zal dan lopen tot 31/08/14.
– De definitieve straatnaam van het gedeelte tussen de parking van het spoor en de parking van het sportcentrum gaat Koolkaai heten.          erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder