Dievenplaag

Op de wijk Kaart in Brasschaat, niet zo ver van de Kattekensberg, wordt een dievenbende gesignaleerd. Inbraken werden al gepleegd in Hulshout en Het Venneke. De omwonenden zijn niet gerust. Zelfs de politiehelikopter vliegt soms laag over de omgeving heen. Ook met patrouillewagens wordt doorheen de straten gereden. De inbrekers blijven voorlopig spoorloos.
Op het Dokter Roossensplein, vlakbij het gemeentehuis, hebben rondtrekkende zigeuners het dan weer gemunt op nietsvermoedende passanten. Er werden al verschillende mensen lastiggevallen. Minstens 2 slachtoffers werden trouwens al beroofd. Een dame werd door een zigeuner aangesproken omdat hij de weg niet  wist. Plots doken nog 2 vreemde mannen op. De dame in kwestie kwam er met de schrik van af.
En in Kapellen was het ook prijs: in de Klinkaardstraat verdween een belangrijke som geld en een grote voorraad juwelen.            erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder