Geleide natuurwandeling met Davidsfonds Putte-Grens.

Davidsfonds Putte-grens voelt zoals u ook de lente en trekt op verkenning in de natuur. Dit jaar is dat op zaterdag 6 mei 2017.
We vertrekken om 8.00 uur aan het Ravenhof, Oud Broek 4 Stabroek (Putte) en rijden met carpooling naar het heidenatuurgebied van het Groote Meer in Ossendrecht waar we om 8:15 worden opgewacht door Wilton de Dooij, de boswachter van het natuurgebied  Groote Meer.
Hij zal met ons alle geheimen en wetenswaardigheden over dit natuurgebied leren kennen tijdens een wandeling van ongeveer 2 uur. De waterbevoorrading die onlangs in het nieuws was komt hierbij zeker aan bod.
Na deze leerrijke wandeling staat er om 11.00 uur in het Ravenhof een heerlijke ‘Brunch’ te wachten. Zo komt bij deze activiteit het gezonde, het aangename, het leerrijke, het streekgebonden en het culinair aantrekkelijke aan bod.
Deelname in de kosten 25 €, davidsfonds-leden betalen 20 €. (zonder brunch 7, respectievelijk 5 €). Om de nodige voorzieningen te kunnen treffen is inschrijving verplicht voor 3 mei  op  03/664.44.53 of  kar.dehouwer@telenet.be  of op het secretariaat  (03/6640169 of dfputtegrens@hotmail.be)
Van harte welkom ! Breng gerust vrienden mee !
Hou zeker ook volgende data vrij:
23 mei om 20 uur voordracht in Kasteel Ravenhof door oud VRT journalist Bert De Craene met als thema: Tsaar Poetin, het verhaal van het moderne Rusland onder het leiderschap van Vladimir Poetin.
10 juni is de jaarlijkse reis van Davidsfonds Putte-Grens naar Lessen en omgeving met onder andere bezoek aan Notre Dame à la Rose en het Kasteel van Attre. Vertrek om 8 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *