Felix en Siemen komen als neven samen bij FC Cappellen: hun stamcafé wordt supporterscafé

Felix Minnebach, café-uitbater Jerry Adam en Siemen Cloots

STABROEK/KAPELLEN – Vanaf volgend seizoen spelen neven Felix Minnebach (17) en Siemen Cloots (21) samen bij de eerste ploeg van FC Cappellen. Die mooie samenkomst blijft niet onopgemerkt. Hun stamcafé ’t Zwart Schaap in Stabroek heeft alvast tenues van de 2 voetballers opgehangen en is ook van plan om een busrit naar een uitmatch vast te leggen.

Felix Minnebach komt uit de jeugd van FC Cappellen en mocht in de laatste match van het afgelopen seizoen al bijna een volledige wedstrijd spelen met de eerste ploeg tegen de belofteploeg van AA Gent. Een overstap naar het eerste elftal was dus een logische volgende stap voor de aanvaller.

Siemen Cloots speelde in zijn jeugd bij onder meer Anderlecht en AA Gent, maar de laatste jaren was hij een vaste waarde en kapitein bij de belofteploeg van Beerschot. Deze zomer maakte de middenvelder de transfer naar FC Cappellen. Daardoor zal hij samen met zijn neef Felix in de eerste ploeg van de club terechtkomen en de strijd aangaan in Eerste Nationale, dat is het allerhoogste amateurniveau, net onder het vroegere tweede klasse (1B).

Busrit naar Sporting Hasselt

Een mooi moment voor de familie en ook de vrienden en omgeving van Felix en Siemen kijken uit naar hun prestaties bij de eerste ploeg van FC Cappellen. Café ’t Zwart Schaap in Stabroek, het stamcafé van de 2 voetballers, is alvast trots. Vroeger hing er al een Beerschot-tenue van Siemen in het café, maar nu hangen er 2 Cappellen-shirts van Felix en Siemen.

‘t Zwart Schaap wordt nu het nieuwe supporterscafé van Minnebach en Cloots en het stopt niet bij de voetbalshirts. Volgend seizoen voetbalt FC Cappellen tegen Sporting Hasselt, de club van acteur Rik Verheye en ondernemer Sam Kerkhofs. Café-uitbater Jerry Adam zal alvast een busrit inleggen naar Hasselt om te supporteren voor Siemen en Felix.

Jerry Adam ontving de 2 helden alvast bij de overhandiging van de shirts. Hij was speciaal in geel-rood uniform, toevallig de kleuren van FC Cappellen. Al was dat wel voor het gansrijden in Stabroek.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *