Ekeren Sport! op 1 mei


EKEREN – De jaarlijkse Ekeren Sport !-dag op woensdag 1 mei belooft weer een topper van formaat te worden. Niet minder dan 16 Ekerse sportclubs bieden de deelnemers kansen om hun sport te leren kennen in het Hagelkruispark. En tv-gezicht Jan Van Looveren leidt alle activiteiten in goede banen.

Te 13.30 uur starten de sportproeven bij de deelnemende sportclubs en kunnen sportievelingen de keuze maken uit volgend aanbod: tafeltennis bij KTTC Leugenberg en TTC Nodo, reddend zwemmen bij Polderse Reddingsclub, liggende wip en boogschieten bij Linka en Drij Akers, turnen en dans bij Deugd en Moed, Studio XO, Antverpia en Dansprovant (rolstoel), minigolf bij Minigolf Rozemaai, petanque bij Petanque Rozemaai, atletiek bij AC Break, luchtacrobatiek bij Aerial Silk Stad der Dromen, volleybal bij Volmar, boccia bij Spinnaker (G-sport), voetbal bij F.C. Ekeren. Belangrijk detail : deelname aan de sportproeven is gratis.

KOTK-lopen
Er zijn in de loop van de namiddag ook drie loopproeven met onder meer de 12de editie van de KOTK-lopen. Eerste start te 14.30 uur voor de kinderloop, te 15.30 uur gaat de 5 km-Kom op tegen Kankerloop van start en te 16.15 uur de 10 km en estafette-Kom op tegen Kankerloop.
Aansluitend volgt ter afsluiting de prijsuitreiking rond 18 uur. Deelnemers aan de Kom op tegen Kankerlopen betalen 7 euro mits inschrijven via acbreak.be. De kinderloop is gratis en een deel van de opbrengst gaat naar de KOTK-actie. (jdh)

©district Ekeren

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *