Eindejaarsactie ‘Liever Lokaal’ moedigt Kalmthoutenaren aan om lokaal te winkelen

Burgemeester Lukas Jacobs, Henk Philippo en An Loos (copyright gemeente Kalmthout)

KALMTHOUT – Van 9 december 2023 tot 14 januari 2024 organiseert de gemeente Kalmthout samen met de provincie Antwerpen de eindejaarsactie Liever Lokaal. “Met die actie willen we onze inwoners aanzetten om hun eindejaarsaankopen in de eigen gemeente te doen”, zegt burgemeester Lukas Jacobs.

“Onder het motto Liever Lokaal organiseren we als gemeente samen met de provincie Antwerpen en de deelnemende handelaars deze mooie eindejaarsactie”, zegt Lukas Jacobs, bevoegd voor lokale economie. “We ondersteunen graag de winkels, horeca en handelaars met mooie prijzen bij deze actie. Die ondernemers vormen mee de ruggengraat van onze gemeente. Samen zorgen we ervoor dat ze blijven bestaan en dat ze bijdragen aan de goede sfeer in Kalmthout.”

Winkel lokaal en win
“Tijdens dit eindejaar maak je bij iedere aankoop bij één van de deelnemende handelaren kans op leuke prijzen. Via de provincie Antwerpen is er zelfs een spectaculaire hoofdprijs: drie NORTA e-bikes ter waarde van 2599 euro”, zegt An Loos als ambtenaar lokale economie in Kalmthout. “Als gemeente voegen we daar nog mooie prijzen aan toe. We geven 20 Kalmthoutse cadeaubonnen, elk ter waarde van 100 euro.

Philippo Flowers is één van 52 Kalmthoutse zaken die deelneemt aan Liever Lokaal. “De eindejaarsperiode is een fijne en gezellige tijd. Het is als handelaar een uitgelezen periode om die gezelligheid mee uit te dragen naar je klanten. De nabijheid van zoveel verschillende soorten winkels in Kalmthout is een grote troef én een gemak voor de Kalmthoutenaar”, vertelt zaakvoerder Henk Philippo.

Deelnemen met de ikkooplokaal-app
Deelnemen aan de wedstrijd is eenvoudig: – Download de ikkooplokaal-wedstrijdapp op je smartphone via de QR-code, of zoek op “ikkooplokaal.app” in de Google Play store of App store. Vul je gegevens eenmalig in. – Scan bij iedere aankoop de QR-code van de winkel. Die vind je op of rond de kassa. Hoe vaker je lokaal winkelt en de QR-codes scant, hoe groter je kans om de hoofdprijs te winnen.

Meer weten? www.lieverlokaal.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder