Dorpsdag onder een stralende hemel

KAPELLEN – Tijdens de 35ste Kapelse Dorpsdag van zondag 4 juni waren de weergoden zeker op de afspraak. Onder een stralend zonnetje konden de bezoekers kuieren door de straten van het centrum, smullen en snuisteren bij allerlei kraampjes. Ondertussen zorgden muziekoptredens en demonstraties van verschillende Kapelse verenigingen voor de nodige sfeer.

Liefst 242 standhouders waren op de afspraak en ook het winkelcentrum Promenade en het dienstencentrum ’t Bruggeske zwaaiden hun deuren open. Naar goede traditie werd de Dorpsdag om 11 uur letterlijk op gang geblazen door de Red Hackle Pipe Band. Gio Kemper, Steve Kashala en Bram Van Outryve zorgden met RFF (Rewind Fast Forward) om 16 uur voor een funky groove op het Dorpsplein. En voor wie houdt van het stevigere coverwerk was er om 18 uur een optreden van Casserole Fermer.


Ook in verschillende cafés konden klanten genieten van livemuziek en dj’s. Na de bijna uitgeregende editie van vorig jaar staat de Kapelse Dorpsdag opnieuw stevig bovenaan het lijstje van evenementen met het meest aantal bezoekers.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *