Diamanten huwelijksverjaardag in Wooncentrum A. Cuypers.

Op donderdag 11 oktober was het feest in het Woon- en Zorgcentrum A. Cuypers. Het echtpaar Jaak en Anna Minnebach – Jacobus vierde haar 65 ste huwelijksverjaardag.  Zij trouwden te Zandvliet op 27 september 1947.
Jaak en Anna zijn rasechte Zandvlietenaren.  De bijna 90-jarige Jaak is afkomstig van de Begijnhoeve. Anna is 89 jaar en woonde haar hele leven al op de Kalmthoutsebaan te Zandvliet. Jaak en Anna zijn altijd harde werkers geweest. Jaak werkte net als Anna bij Bell Telephone.  Maar ook bij Imperial heeft Anna nog een tijdje gewerkt en  bij boer Fons De Schutter.
Samen hebben zij twee kinderen Roger en Agnes, vier kleinkinderen Brenda, Dave, Karen en Jasper en twee achterkleinkinderen Hannelore en Alexander.  
Jaak is zeker geen onbekende bij voetbalclub Zandvliet Sport. Jarenlang was hij er een actief voetballer.  
Jaak en Anna verblijven een jaar in het Woon- en Zorgcentrum, en hebben het duidelijk naar hun zin.
Het gemeentebestuur kwam donderdag langs met bloemen en felicitaties voor het diamanten paar en alle bewoners van het rusthuis mochten een glaasje heffen op Anna en Jaak.  
Wij wensen Jaak en Anna nog vele gelukkige jaren, in goede gezondheid, toe.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder