De Vrije Vlinder schiet actie Music For Life 2016 op gang

De Vrije vlinder  in de Papestraat 28 te Brasschaat schiet zondag 30 oktober de Music For Life actie 2016 op gang. Samen met Hondenschool De Nelle Heide Pulle organiseren de medewerkers van De Vrije Vlinder een demo met honden gehoorzaamheid. Vanaf 14 uur kan er genoten worden van een actieve demo en van een hapje en een drankje. De Vrije Vlinder biedt een thuis aan volwassenen met een motorische beperking als gevolg van een niet aangeboren hersenletsel zoals MS, ALS, na een ongeval, een CVA…
De Vrije Vlinder is één van de vele goede doelen van de jaarlijkse Music For Life actie waar mensen zich voor kunnen inzetten. We hopen vele verenigingen, scholen, jeugdbewegingen, … volgen en een Music For Life actie ten voordele van De Vrije Vlinder op het getouw zetten.
Een warme thuis bieden betekent niet constant binnen moeten zitten. Buitenlucht en kunnen deelnemen aan externe activiteiten is erg belangrijk. Daarom sparen we al enige tijd voor een veloplus, dit is een fiets waar vooraan een rolstoel op geplaatst kan worden. Ook dromen we van een interactief belevingswandelpad.
Om deze dromen te realiseren kunnen we nog heel wat steun gebruiken. Wil je een actie organiseren?  Bijvoorbeeld een carwash, een wafelbak, een sportevenement of iets heel anders, neem dan zeker contact op met Jan Cools, directeur  van De Vrije Vlinder: jan.cools@demick.be, hij helpt je graag op weg.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *